JEG VILLE EGENTLIG HA VÆRET OPERASANGER....

Jeg bliver ofte spurgt om jeg altid har tegnet - og mit umiddelbare svar er nej eller det vil sige at jeg tegnede altid på bordene i skolen og fik vist også vist en tegning af en fugl i et eller andet blad, men at det at tegne skulle blive mit livsgrundlag det lå ligesom ikke i kortene.

Men her er jeg og tilfældigheder førte mig efter gymnasiet og en jordomrejse til en lille tegneskole på Fyn og så videre til Lancaster Universitet og Blackpool and the Fylde College, England - hvor jeg i 1998 blev bachelor i Videnskabelig og Naturhistorisk Illustration.

Året efter blev jeg selvstændig og tog portfolioen under armen og rejste Danmark rundt og viste mine evner frem til alle landet zoologiske haver, akvarier og forlag.

Jeg har i årene der er gået tegnet alt fra de mindste celler til grisefødsler, flere hundrede blomster, dyr med pels, skæl, finner og snabler og plejer at sige at jeg kan tegne alt - bare det skal ligne.

Så har du en opgave som du synes passer til min streg så kontakt mig endelig.


” ...en visuel analfabet må kunne få øje på talentet ... Anne foretager et grundigt forarbejde ... hun har rygdækning for det hun laver: man får præcise skitser til godkendelse, inden hun for alvor går igang, der er derfor ikke noget som skal rettes bagefter. Man kan bare vente og glæde sig til, at man får konvolutten med de færdige tegninger. ... Ansæt hende - det kan ikke gå galt.”

— Søren Hansen, Forlagsredaktør. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S

  

REFERENCER

DR-multimedie, Gyldendal, Politikens Forlag, Trinol Landbrugsforlaget, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S, Alinea, Forlag Malling-Beck, Det Danske Haveselskab, Koustrup og CO,  Fadl's Forlag, Nephentes, Geografforlaget, REE Park Safari, Odense ZOO, Naturama,  Knuthenborg Park og Safari, Givskud ZOO, AQUA Ferskvandsakvarium, Nordsøen Oceanarium, Aalborg ZOO, Danmarks Akvarium, Nationalmuseet, Lindhardt og Ringhof, Skov og Naturstyrelsen, Dyrenes Beskyttelse, Danmarks Naturfredningsforening, Dværgschnauzerklubben, Sticks'n'sushi, Bülow jewellery, Pandora, SAMVIRKE, VIN og CO, Women, Hasselblad, Hjerneskadeforeningen


Dagens illustration----   

Dagens illustration----

 

Name *
Name

“ ...Givskud ZOO har brugt Anne som illustrator i forskellige sammenhænge siden 2000. ... Anne er
i stand til næsten fotografisk at gengive et motiv, men mestre også mere løse skitser uden at miste væsentlige detaljer ... god sparringspartner under udvikling af udstillingsaktiviteter, og hun forholder sig altid konstruktiv kritisk til de ideoplæg vi præsenterer hende for.”
— Morten Andersen, Formidlings-og markedtingchef. Givskud ZOO