Naya er nu færdig

Idag er endnu et kæledyrsportræt afsendt til en forhåbentlig glad ejer og det har været en sjov og skøn udfordring at få styr på alle krøller og aftegninger på den søde Cocker Spaniel Naya.

Idag har jeg også været ude og fotografere to skønne blå Grand Danois og solen var med os i få minutter og det lykkedes at få de billeder som jeg ønsker ift mit store 1:1 projekt... mere derom senere:-)


JEG SKAL PASSE EN BUNKER i KONGENS HAVE...

Kære Alle

Som nogle af jer måske ved udstiller jeg lige nu sammen med 16 andre på Albrectsens Galleri, verdens mindste galleri - beliggende i en af pavillonerne lige ved Kongens Have. Albrectsens Galleri er også en af de sjov og lidt uhyggelige bunkere i Kongens Have - og på torsdag den 21. maj skal jeg passe udstillingen i bunkeren fra klokken 12 til 17 og jeg vil være så glad hvis i vil kigge forbi:-)

Udstillingen er åben onsdag-fredag klokken 12 til 17 og lørdag klokken 11 til 14 og frem til lørdag den 30 maj 2015.

FERNISERING IDAG KLOKKEN 16-18. SES VI?

Kære Alle Så er det dagen hvor jeg og 16 andre har fernisering på udstillingen MOSAIQUE 2015 hos verdens mindste galleri Albrectsens galleri lige ved Kongens Have http://www.albrectsen.dk/

Jeg har valgt at vise 5 små illustrationer med fokus på forskellige genstande, så der vil være alt fra fodboldtstøvler til giraffer:-) Jeg glæder mig til dagen og er meget spændt på hvordan det kommer til at gå. Kan du ikke komme idag så vil jeg passe galleriet torsdag den 21. maj kl 12-17. 

Til alle i der elsker tomater, der er en tomatplakat på vej....

JUBIIIIII

Så er det en realitet, der er en tomatplakat på vej - og jeg er i fuld gang med at få blandet de korrekte farver, malet underlige former, striber, prikker og andet som gør en tomat til lige akkurat den tomat som den skal være. 45 tomater skal der gøres plads til på Koustrup og Co nye tomatplakat som de laver i et samarbejde med Gartneri Toftegaard.

Jeg glæder mig til at se alle 45 tomater samlet og håber på at plakaten bliver lige så flot som chiliplakaten som du stadig kan købe her

Der er landet en fisk på mit bord...

Bliver skisme så klog i det her job, på de underligste ting! Jeg var i sidste uge heldig at stå skulder ved skulder med Kurt Buchmann - professor i fisk på Landbrughøjskolen  og kunne på nært hold overvære hans fine arbejde med at dissekere en stor flot regnbueørred. Fik fortalt en masse om fisk -  de indre organer, opbygning af fiskehjerter og meget meget mere.

Nu er det blevet tid til at komme igang med illustrationsarbejdet. Den færdige illustration skal vise en regnbueørreds udvikling fra æg til fuldmoden fisk samt en dissekeret regnbueørred med kig til de indre organer - skøn skøn opgave leveret af SEGES (tidligere Landbrugsforlaget)

Jubiii - så lykkedes det!

E N D E L I G - blev den klar! Min nye hjemmeside er gået i luften og jeg er så glad for at kunne vise den frem. Den mangler stadig en masse småjusteringer, engelsk oversættelser mm. men kom endelig med ros/ris.

God weekend derude

Anne